jul på tjolöholm

Drar mig till jul på tjolöholm med elinbaby
ellen skulle följt med, men hon skulle till sin farmor. Hoppas på en mysig dag!
pusspuss!



kungsbacka

precis kommit hem från kungsbacka med elinpelin. Väldigt mysigt! träffade Daniel och Ludvig där också, ruuligt. Nu ska jag hem till Viktor Bolin och kolla film, ha en grym lördag
hare gött haaaaj!




oj då..

känner att jag har varit väldigt oaktiv här om man säger så.. jag har inte haft så mycket intresse det senaste att blogga, det har varit mycket med skolan och vänner och så vidare, men jag ska försöka att bli bättre, om inte så. Funderar jag på att sluta, vad tycker ni? om jag ska behålla den får ni se till att kommentera massor! jag behöver också hjälp med design, någon som kan erbjuda sig?

kollade igenom mina meddelanden på hotmail förut.. det va ju inte lite eller så.
hehe


pusss!

GÄSTBLOGGNING TILL BUSE!


hej josefines bloggläsare! jag är hennes busiga kompis, filippa.
josefine är en liten segis på uppdatering så jag tänkte blogga (elelr hon bad mej;))
så kommentera en massa här så hon bloggar igen sötnosar!
kolla även min blogg: www.jensenns.blogg.se
puss


fänny

drar mig till fanny och hoppas på en go kväll. Bilder från kvällen kommer inom kort!
puss

tråkigt väder!

jag hatar verkligen det här vädret? när ska det sluta regna.. snart hoppas jag i alla fall!
idag har jag inte gjort så mycket faktigst. vaknade av att Wildis väckte mig, sedan upp och äta scones och tee till frukost yummie! efter frukost, fixade jag mig och gick till Elin.. Elin är alltid så seg så jag blev kvar där en timme.
Men vi skulle skynda oss jätte mycket för Tim och Filippa väntade på oss.. medans jag väntade på Elin ringde jag evve och snackade om allt möjligt. skitkul, saknar den bruden något oerhört!
när Elin var klar klädde vi på oss stövlar, regnbyxor och henryloyd jacka (stavning?) haha, gulligt!
kul dag, hör av mig sen
pusspuss


dagens outfit, haha

tjobrä

hej bloggen! har precis ätit mat med mina syskon och Joakim. nu har jag precis kommit hem till andreas, sitte roch kollar på när han spelar GTA. Och min bror sitter och spela något slags wow spel? haha, jag hör av mig när jag kommer hem
.pusss! naaww bild, hihi


ute med elvis fis!

tidinställt inlägg! rätt awesome att man kan ställa in tid tycker jag ;) just nu är jag och ellen och köper godis, och håller på att dö av skratt.. så gör vi inte de ;pPpPpPpPPPPP, hahhaha!

bild på mig och LN från nrj. Nrj, vilket minne alltså!

jag tycker att ni borde kommentera och säga vad ni tycker jag ska ha med i min blogg?
vad jag skriva om och så vidare.
hörs senare, pussss!


fixad och klar

nu är man fixad och klar. iordning för dagen alltså ;)
här kommer lite av det jag fick när jag fyllde år. Inte så mycket av det, för jag kommer inte ihåg allt jag fick haha. Jag fick massa pengar också, men jag ville inte lägga upp en bild på de . Här kommer bilderna


halsduken - zara
armbanden - melrose

pälsmössa - T12 från sidan

framifrån, hihi

smink - kicks

nu vet ni lite av vad jag fått när jag fyllde år.
blir antagligen ingen fotografering idag heller.. Eftersom Elin har kameran och hon är i Göteborg. åååh vad sur jag blir. Aja, snart blir det Ellen. Vi ska ner till Åsa och köpa godis, hihi.
ska försöka göra ett tidinställt inlägg senare när jag är ute. ikväll blir det mys med familjen och min systers familj kommer hit. superduper mysigt!
vi hörs sen, se nu till att hitta på något mysigt nu i dom mörka tiderna, hihi. ni kommer också få veta en överraskning lite senare ikväll.
PUSS!

morgonmys

hej bloggen, underbart med höstlov eller hur?! vaknade av att mina två små underbara syskonbarn kom och väckte mig. Junior Wilda, lika roligt varje gång dom är här. Nu på morgonen orkar jag faktigst inte klä på mig snygga kläder. Nu sitter jag i en mysig rosa mjukisdress och lyssnar på musik. Riktigt mysigt! ska se om jag kan fota lite med Elin och Ellen lite senare. 
 




så här ser jag ut just nu. Ska snart börja fixa mig för dagen.
kanske träffar filläbooi sen också, vi hörs senare
pusspuss

RSS 2.0