En bild kan säga mer än tusen ord



Dåligt

Väldigt dålig uppdatering av mig nu tycker jag. Fy skäms på mig!! Har inte uppdaterat sedan i lördags morgon, inte bra! Men nu ska det blir bättre med det. Jag ska bli världens kung inom  bloggning, kommer bli as känd, eller? höhö ;) Igår blev det bio med jacki, väldigt mysigt! Vi kollade på "Crazy, Stupid, Love" Underbart go film, rekomenderar verkligen! + jättesnygg huvudperson!!! Tappade ut en hel chipspåse över hela golvet också.. Smart där, när bion var slut var jag tvungen att springa bort så ingen skulle märka att det var jag :blush: höhö 


Jag har haft en rätt jobbig helg kan man säga. Väldigt struligt med mina närmsta kompisar om man säger så. När man tror man har allt. När man tror att allt i ens förjävliga tonårsliv är helt perfekt, så är det såklart inte det. Det fick jag reda på igår. Man har världens finaste pojkvän, världens underbaraste familj som alltid stöttar en. Världens bästa kompisar som alltid finns där. Ändå blev det fel. Att livet måste vara så krångligt är jobbigt :( Tänk när man var liten.. Då fanns det inga bekymmer överhuvudtaget. Det ända som kunde göra  en ledsen var om ens docka gick sönder eller om man trillade och slog sig. Det fanns inget skitsnack, det fanns inget svek. Men när man är tjej och är tonåring är skitsnack vardags prat. Svek är också vanligt. Det blir vanligare och vanligare att man gråter sig till sömns för att någon sagt just det ordet. Livet är inte alltid lätt, livet är en jävla pest. Därför måste man vara stark, man måste ha kompisar som ALLTID finns där no matter what. Man måste sina nära och kära där. Det är det jag har. Eller det var det jag trodde jag inte hade, men även om det blir svårt måste man våga tro på sina kompisar att dem förlåter en och fortfarande finns kvar. Det tar sååå kort tid att förlora någon man älskar. Därför måste man ta hand om varandra. För jag vet hur det känns för mig när mina kompisar vänder sig emot, jag känner det , det gör så ont i mitt hjärta. Därför skulle jag aldrig kunna vara sådan mot någon annat. Jag vet hur ont det gör.

Ni är allt och ni vet vilka ni är :love:


Mysdag

Hade verkligen en jätte trevlig och skojig dag igår. Först hem till bästa Mathilda med Elin, Ellen, Fanny, Frida oh Mathilda såklart. Väldigt mysigt! Nu får Mathilda äntligen cykla utan hjälm ;) Till mat fick vi bakad potatis , sallad och jätte goda revbens spjäll! Efter det drog jag till Åsa och mötte Frida, Carro och Hanna på bussen sedan iväg till Ebba! Idag blir de bara en allmän mysdag, senare blir det antagligen sova över hos älsklingen, mys! :love:
bilder från Mathilda :)




Bilder från Ebbis




PEACE


Hemma

Äntligen hemma efter en aaaaas go kväll! Inget utan min kompisar verkligen!
Nu ska jag krypa ner i sängen med min underbara pojkvän och kolla på Alvin och gänget!
Vi hörs imorgon igen, pusspuss! :love:


Kungsbacka nästa

Hej där bloggen.
Nu har jag precis fixat klart mig inför middagen hos min kära vän Mathilda!! Efter jag har varit hos Mathilda ska jag dra vidare till en gosi vän Ebba! Där ska vi ha det jäkligt kul ;) Kommer ta med mig kameran idag så ikväll blir det massa bilder!! :D När jag kom hem så var min syster på mig att jag var tvungen att städa mitt rum.. Men det kändes som att det bara var hon som städade, haha fett värt! Sedan snodde hon min klänning jag ska ha på mig ikväll och ville låna den.. Men nej, det fick hon inte ;) Rätt bra att ha en syster man kan låna kläder av.

Hoppas på att träffa massor med gott folk hemma hos ebba sen! Men nu måste jag skynda mig att packa ner lite grejor till Mathilda. Vi hörs senare kära blogg!

Facelook yepyep

PEACE

Skolan

Sitter i skolan med bästa Arlind :love: Idag taggar vi till go helg, senare idag blir det hem till Mathilda och äta mat, sedan vet jag inte vad som händer. Hoppas på att något roligt dyker upp. Sitter och kämpar med att lägga upp en cambild på mig och Arlind men det funkar ju inte.. Får damp!! Någon som vet vad felet är? :(
Idag är det en kort skoldag, slutar klockan 11.20, väldigt chill. Catch ya later :D


Kvällsmys

Nu har min älskling åkt hem, alltid lika mysigt när han är på besök! Vi kollade på en grym film som heter "blades of glory 2" den är så sjukt rolig! Kan jag verkligen tipsa om. När mamma kom hem hade hon köpt päroncider och popcorn, grymt!

Har dessutom fått hjälp med designen och headern! Vad tycks?? Tack Jonna Kronlid för det, väldigt gulligt av dig!
Jätte duktig tjej på både photoshop och design, hon tipsar jag verkligen om! Klicka på bilden för att komma till henne blogg :)



Nu hade jag tänkt att hoppa in i Duschen och tagga inför morgondagen! Min älsklings matilda fyller femton år, och det ska vi fira! Här kommer lite bilder från ikväll :)

Vi hörs imorgon, peace out!
                                                                                                                        

Inspirations bilder


Ringar är riktigt snyggt!

PEACE

Äntligen hemma

Hej!
Nu är jag äntligen hemma efter en jobbig dag i skolan.. Vi hade matte prov, och det gick ju sådär. Fy vad dålig jag var! Känns som att det högst kommer vara typ ig.. haha ;) Just nu är mina underbara syskonbarn här, Wilda och Freja. Hur gulligt är det inte med bebisar egentligen? hihi, så gulligt!!

Snart kommer min underbara pojkvän Jakob, längtar!! :love:
Blir väll antagligen att kolla film och sådant mys!

Ska också göra mat till mig själv idag så får använda mina otroligt dåliga kunskaper till att slänga ihop något gott.

Så här blir det när moster är barnvakt..


Tossen hittade ett gulligt gossedjur som låter: "i love you" haha gulligull.

PEACE

Kärlek kan vara det bästa som finns.

En otroligt fin kärleksdikt.

I never knew about happiness
I didn’t think dreams came true
I couldn’t believe in love
Until I finally met you

Spelar ingen roll om man är gammal, liten, ung eller vuxen. Kärlek är underbart oavsett ålder.

Några urgulliga bilder!



Nu blir det sängen för min del. Vi hörs av imorgon!
PEACE OUT!

Onsdag..

Hej bloggen! Det var ett tag sen kan man säga.. haha ;)
Nu är jag äntligen tillbaka, saknat mig? Vet jag att ni har.. Nu däremot ska jag bli mer seriös med mitt bloggande och måste därför fixa min design. Ska försöka göra detta på alldeles egen hand. Det kommer bli spännande!
Idag åkte jag in till kungsbacka efter skolan för att möta upp mina gosiga vänner Linnea och Nathalie. Vi satt och fikade och hade det mysigt. Sedan fick Nathalie för sig att vi skulle åka till göteborg, så vi satte oss på pendeln.. Men vi åkte till Lindome hoppade av och väntade på min underbara pojkvän istället.. Mysigt!
Nu sitter jag här och lyssnar på super go musik i mina myskläder. Hur bra kan livet vara egentligen?`



Nu kom min pojkvän och knacka på.. Undra vad han vill.. hihi :love: 
PEACE OUT!

RSS 2.0