Hemma hos älsklingen

Nu är jag hemma hos älsklingen eftersom vi har 4 månader idag tänkte vi mysa till det lite extra!! Och angående du som kommenterade så kan jag bara be om ursäkt för jag inte sett din kommentar tidigare! Men nu är den borta. Igår åkte jag hem till jacki och sov här.. När vi vaknade låg vi kvar i sängen eftersom att vi inte orkade gå upp.. haha låter rätt logiskt ;) Sedan åkte jag hem och nu är vi här igen! Nu sitter vi och väntar på att Jersey Shore ska börja.. Eftersom det är Jakobs favvo serie ska vi kolla på den innan vi sätter på en skräckis. Mysigt!


Nu orkar jag inte skriva mer, hejdå!!!

Deg helg

Hejsan allihopa! Har tyvärr inte orkar uppdatera så mycket de senaste dagarna som ni kanske har märkt.. Det har inte hänt så mycket sen jag uppdaterade förra gången så ni vet ;) Ni har inte missat några.. höhö ;)  Nu skall jag vidare mot världens bästa pojkvän!! Han ska möta mig i kungsbacka sedan ska vi vidare till ica maxi och köpa massa godis!! Sedan hem till honom och kolla på film eller någonting. Imorgon har vi 4 månader, och jag hoppas verkligen att det blir många mer! Älskar honom så mycket :) Kommer antagligen uppdatera sen om jag får låna jakobs mobil, hihi.
Bara för jag vill ha sommar och vara brun igen :(:(
Hej skevis.. precis kommit hem från kreta :(
Just nu vill man bara att snön skall komma så att det inte är sånt jobbigt höstväder... Ska bli mysigt när det blir kallare och med snö!! Nu ska jag vidare till älsklingen. Pusspuss!

Haha goa


It's tough.. But i'm trying to get used to it.. Hope you're doing fine too

Det har varit en väldigt jobbig helg tycker jag. I fredags var jag hos världens bästa Ellen och kollade på Idol! Hos Ellen var också Markus, Glaerum, Adam och Fanny. Det tyckte jag var jätte mysigt! Dock var jag väldigt ensam innan Fanny kom till undsättning. Tycker att Ellen och Markus är så söta! Är så glad för Ellens skull, jag ser bara på ditt ansiktsuttryck hur mycket du gillar denna killen. Så roligt för dig!!! I lördags gjorde jag inte så mycket, mormor kom hem till oss och vi satt och snackade en stund jag och hon :) Efter en stund kom Nathalie till mig och vi fixade i ordning oss, sedan åkte vi ner till Adde och lämnade min moppe, sedan in till donken för att äta gott! På stationen träffa jag några person jag inte träffat på länge, vilket jag tyckte var roligt! Bland annat Filippa, det var längesedan. Träffade också calleboy, alltid lika trevligt. När vi drog till donken gick jag och lekte med mitt bank-kort.. Vilket inte var så smart.. Helt plötsligt hört ett knakfrån kortet och mitt chip flyger ut från kortet vilket innebar att jaginte kunde köpa mat för pengarna som fanns på kortet.. riktigt surt -.-. I kungsbacka träffade vi Elin och Mathilda! Sedan hade vi alla följe hem och så drog vi på "fest" hemma hos någon Elin. Det var inte så jätteroligt eftersom man var tvungen att vara så tyst..
Igår hände en grej som jag fortfarande inte kan släppa.

På morgonen väcks jag utav mamma som berättar att mormor antagligen fått en stroke och att ambulansen var påväg. Hon sa åt mig att hjälpa till att packa ihop mormors grejer som hon sedan skulle få ta med sig till sjukhuset. Jag kommer ut i köket och där sitter lilla mormor i sin rullstol, hon ser inte ut att må så jätte bra. Hon försöker prata men det går inte så bra.. Efter ett tag öppnas dörren och två underbara killar kommer in och hjälper henne. Sedan kör dem in båren och bär ut henne i ambulansen. Allting gick så fort, jag är fortfarande lite i chock efter denna händelse. Just nu ligger mormor på varbergs sjukhus och jag ber en bön att allting kommer ordna sig.

Idag var det moppeprov och det gick åt skogen, tror att det kan bero på denna jobbig händelse dagen innan. Det blir omprov någon gång i veckan. Snart kommer älsklingen och gör mig glad.


Dagens låt


Oktober 23, 2011

Den som vill dig något -Kommer till dig ,
Den som bryr sig om dig - Hör av sig till dig ,
Den som saknar dig - Tänker på dig ,
Den som vill ditt bästa - Ger dig råd,
Den som brinner för dig - Finns alltid för dig,
Den som älskar dig - Lämnar dig aldrig.

Stirrar mig blind på orden som står över. Att man kan ha vänner man trodde stod en nära och sedan sviker en? Det är något jag inte förstår mig på. Jag skulle inte kunna leva utan mina kompisar. De är min livskraft. Utan dem går det bara inte. Visst, man säger saker, man snackar skit, det är sånt som man gör när man är tonåring. Jag önskar skitsnack inte fanns. Det hade varit så otroligt lätt! Om det händer något i ens liv som gör att det förändras borde man inte släppa taget och skita i henne/honom. Man borde vara glad, man borde vara förstående, man borde känna djupt därinne att man saknade något? Men tydligen inte.. Jag har tröttnat på tjejer, tjejer och skitsnack, tjejer och fester, tjejer och killar, tjejer och allt. Det jag älskar med vänskap är att man kan välja att umgås med precis dem man vill. Om man inte gillar just den personen, fine! Du behöver inte umgås med den.  Jag är så glad att jag har alla mina killkompisar. Killar sprider inte vidare grejer om man behöver snacka allvar, killar är inte falska inte på samma sätt som tjejer är. Jag älskar mina vänner, jag älskar er över allt annat. Men många har förändrats och jag vill inte inse det. Men ibland måste man bara förstå att man har har förlorat många av dem man älskar. Men det är inte sånt man vill inse. Det var det jag hade på hjärtat idag.

Mot Bästavännen!

Nu skall jag till Ellen med min coola moppe och kolla på idol! Tar och chillar på det och dricker lite cola ba.. hehe ;) Markus Ellen b-friend skall dit!!! hehe roligt :D Nu måste jag dra mig!



 

Lära känna

Jag är inte så jätte taggad på att blogga längre eftersom att det varit lite struligt det senaste.. Idag har det varit en rätt chill dag förutom regnet.. Jag hatar regn mest av allt, speciellt när man skall gå hem ifrån skolan. Men när man ligger inne i sin säng med någon man gillar kan det vara något av det mysigaste att höra regnet slå mot rutorna. Idag var vi och simmade i fjärås simhall! Tyckte det var lite jobbigt eftersom jag inte gillar min kropp :) Men det gick bra ändå. Vi simmade 10 minuter utan att stanna samt livräddningsövningar. Sedan hem igen och sluta för dagen. Nu sitter jag hemma och pluggar och äter gott.. Hihi! Imorgon fyller jag år!! Yippie! Efter skolan skall jag in tll kungsbacka för att träffa Mathilda och Fanni och ta en fika. Efter det drar jag mig hem för att fira lite med syskonen. Min älskling kanske kommer också, väldigt mysigt tycker jag!

Tänkte att jag slänger in lite intressanta frågor här på bloggen så det blir lite roligare att läsa den.
Kopierade frågorna från Linneaa blogg: www.linneaheimer.blogg.se

1. Vad heter du? Josefine Kristina Forsman

2. När är du född? 20 Oktober
3. Vart bor du?: Åsa
4. Är du kär just nu?: Jag är otroligt kär
5. Har du kille/tjej?: Japp
6. Har du kysst någon?: Ja
7. Vad tycker du om kärleken?: Finns inget bättre
8. Vill du gifta dig nån gång?: Ja klart jag vill
9. Vill du ha barn?: Ja absolut
10. Är du barnslig?: När jag känner för det, beroende på humör

11. Är du pratglad?: Ja det är jag, jag gillar att prata ;)
12. Är du frågvis?: Kan man säga
13. Är du blyg?: Det brukar jag inte vara

14. Får du tvångstankar?: Nepp
15. Saknar du någon?: Ja det gör jag
16. Vem kramade du senast?: Elin
17. Vem kysste du senast?: Jakob
18. Vem gjorde dig glad senast?: Mamma
19. Har du nångång blivit kallad hora/slampa?: Ja
20. Har du nångång blivit kallad fjortis?: Ja
21. Har du nångång blivit kallad emo?: Ja

22. Har du gått in i en dörr? Nej faktiskt inte
23. Har du ramlat ner för en trappa?: Ja, det gjorde jag häromdagen..
24. Röker du?: Nej
25. Dricker du?: Vadå dricker?
26. Har testat droger?: Nej
27. Har du varit galet kär nångång?: I am
28. Har du blivit dissad?: Ja
29. Har du dissat nån?: Ja
30. Cider eller öl? Cider
31. Kärlek eller sex? Kärlek
32. Blind eller döv? Jag tror jag hellre är döv än blind.
33. Brunett eller blondin?: Blondin förfan!
34. Vad ångrar du mest att du har gjort?: -
35. Hur har du mått på sista tiden?: För det mesta bra!
36. Tror du någon kan leva med samma person resten av livet?: Ja det tror jag, om jag hittar han

37. Har du nångång blivit slagen allvarligt?: Nej
38. Har du djur?: Nepp
39. Har du legat brevid en tjej i sängen?: Ja

40: Har du legat brevid en kille i sängen?: Ja
41. Har du nångång varit otrogen?: Nej
42. Har du kallat en kille för bög?: Ja
43. Har du kallat en tjej för hora/slampa?: Ja
44. Har du fuskat på ett prov?: Ja
45. Har du tv på ditt rum?: Ja
46. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: Ja det gör jag

47. Brukar du sjunga i duschen? Haha, vem gör inte?
48. Klarar du dig själv?: whuuut
49. Kan du laga mat?: Nej jag är inte så bra på det nej..

50. Har du druckit så du spytt? Ja
51. Har du gjort bort dig på fyllan? Hm..
52. Vilken är din favorit färg? Jag älskar grått! Jag gillar också gammelrosa och svart & vitt

53. Hur gammal är du? Hehe fyller imon...

54. Vem är din bästavän genom tiderna? Ellen Herrmann :love:

55. Vilken e din favorit maträtt? Tacopaj med sallad!

56. Vilken klass går du i? 9:an

57. Vilken skola går du på? Åsa Gårsskola

58. Vad tycker du om den?  Jag gillar inte min skola.. Vill börja gymnasiet
59. Är du oskuld? Nej

60. Bästa boken heter? Jag brukar inte läsa böcker ;)

61. När jag blir stor ska jag bli? Hehe, har jag inte tänkt på än :) Jag vill göra någon skillnad och bli ihåg kommen iaf.

62. Det värsta jag vet är? Svek och hat
63. Min starkaste egenskap är? Att jag oftast alltid är glad och oftast väldigt omtänksam

64. Min förebild är? Min mamma

65. Är du en djur människa? Jag gillar djur ja

66. Är du allergisk mot något? Ja Annanas

67. Vad? Annanas?

68. Kommer du ofta i tid? Inte till skolan..

69. Vad ska du göra efter studenten? Resa med goa vänner!!

70. Var är din favorit plats? Vid havet

71. Vart sov du inatt? I min säng helt aaaaloone

72. Vart vill du bo när du blir stor? Har ingen aning faktiskt! Skulle vilja plugga utomlands
73. Vad har du för mobil? Experia x10 mini pro . Suger

74. Vem fick du senast sms av? Elin

75. Vad stod de? privat.....
76. Vad svarade du? "Jag pillar i rumpan 24/7 så.."

77. Vem ringde dig senast? Mammi

78. Vem ringde du senast? Mammi

79. Har du temprament? Kan jag ha ja

80. Dagens bästa var? Att få äta en bulle XD
81. Dagens värsta? Kli på rumpan pga av dessa jävliga strumpbyxorna :/
82. Mitt favorit citat är? Har många..

83. Har du några syskon? Ja det har jag. Två systrar, Alexandra och Angelica, och två bröder. Fredrik och Johnny

84. Bor dina föreldrar tillsammans? Nej..

86. Min favorit siffra är? 5

87. Gulliga godnatt sms är? Helt underbara
88. Märkte du att fråga 85 var borta? Nej verkligen inte..haha!

89. Roligaste ämnena i skolan är? So och musik!

90. Hur många bloggar följer du? inte så många faktiskt. 2 stycken ungefär
91. Imorgon ska jag? Ha kalas! Träffa mina gosiga vänner!

92. Katt eller hund? Hund

93. Frukost eller middag? Middag

94. Myskväll eller utekväll? Myskväll och Utekväll!

95. Sommar eller vinter? Sommar och vinter ;)

96. Dator eller TV? Dator och tv.. hahaha

97. Hårig eller ohårig?: hm....... whuuut?

98. Sushi eller pizza? pizza

99. Natt eller dag? Båda

100. Har du svarat ärligt på alla frågor? Kan man ju undra.....

Jag är mongo, thats the way i am


Love isn't always easy to understand

Jag har den finaste killen i hela världen. Han är bara min, rör ni... dör ni!!
God damn your beautiful to me. Yes your beautiful to me :love:





En fin text, sjukt sann!

Den som vill dig något -Kommer till dig ,
Den som bryr sig om dig - Hör av sig till dig ,
Den som saknar dig - Tänker på dig ,
Den som vill ditt bästa - Ger dig råd,
Den som brinner för dig - Finns alltid för dig,
Den som älskar dig - Lämnar dig aldrig.


IFK göteborg!



Nu blir det vidare mot Göteborg för att avsluta en underbar studie-dag! IFK göteborg - Gais. IFK vinner lätt som en plätt! Inatt sov jag hos älsklingen, mysigt som vanligt. Det var dock oerhört svårt att gå upp så tidigt imorse.. men jag gick direkt till sängen när jag kom hem så det var skönt! Nu måste jag ruusa iväg. Pusspuss!


Just nu


Ut med måppen, charå!

Jag hatar spotify

Jag hatar spotify reklamer.. Är så himla onödigt.. Jag orkar inte blogga mer heller förrsten. Det tar på ens krafter att man alltid känner att man måste uppdatera sin blogg. Inte så intressant att läsa om kanske heller. Nu tror jag jag skall blogg om någonting jätteroligt kommer, eller har hänt. Så att jag har en slags "bild dagbok" att kolla tillbaka på. Det är faktiskt ganska smart om man vill komma ihåg vad man har gjort det senaste.

Nu skall jag ut och köra min as coola moppe. Haha, värt. Senare idag skall jag in till kungbacka för att fika med min fina Erika! Skall bli jätte mysigt faktiskt. Hon är en riktigt gosig kompis. Nu måste jag fixa i ordning mig så jag hinner med bussen + moppe åket ;)

Jag vill ha sommar igen!!! Mina älsklingar mathilda och elin :love:


PEACE

I'm already there

Mycket känslig video, otroligt ledsam.. Världens finaste låt! :love:

He called her on the road
From a lonely cold hotel room
Just to hear her say
I love you one more time
But when he heard the sound
Of the kids laughing in the background
He had to wipe away a tear from his eye
A little voice came on the phone
Said daddy when you coming home
He said the first thing that came to his mind

Im already there
Take a look around
Im the sunshine in your hair
Im the shadow on the ground
Im the whisper in the wind
Im your imaginary friend
And I know Im in your prayers
Oh Im already there

She got back on the phone
Said I really miss you darling
Dont worry about the kids theyll be alright
Wish I was in your arms Lying right there beside you
But I know that Ill be in your dreams tonight
And Ill gently kiss your lips
Touch you with my fingertips
So turn out the light and close your eyes

Im already there
Dont make a sound Im the beat in your heart
Im the moonlight shining down
Im the whisper in the wind
And Ill be there until the end
Can you feel the love that we share
Oh Im already there

We may be a thousand miles apart
But Ill be with you wherever you are
Im already there

Take a look around
Im the sunshine in your hair
Im the shadow on the ground
Im the whisper in the wind
And Ill be there until the end
Can you feel the love that we share
Oh Im already there
Oh Im already
There

Everybody have problems. Everybody have bad times. Do we sacrifice the good times because of them?

Hejsan! Nu har jag varit ute och träffat bästisen Fanny! Hon mötte upp mig med cykeln så gick vi till hembageriet för att ta en fika. Åt en dammsugare och en cola light. Jag blev nog inte mätt? :O Haha, efter en stund kom miccan! Jätte kul att träffa henne, var väldigt längesedan. Sedan gick vi till skolan och satte oss för vi väntade på Linnea.Efter ett tag kom Linnea OCH Tim , jätte kul att se! Efter det hade jag och fanny följe hem en bit. Nu är jag hemma och min moppe har äntligen anlänt!!!!! Fett taggad på att köra in den! :D Nu skall jag fixa mig för kräftskiva hemma hos Andreas. Det skall bli så gott. pösss






gästbloggare yaooo

waddup dudes!

sitter och chillar hemma hos mongojosse yao!
för en stund sen trillade josefine "bullen" forsman ner för trappan, höhööhöhööhöhö roligt!
hon är förövrigt rätt ball måste jag säga, fast jag är dock ballare
men ikväll så ska vi kolla på idol hemma hos henne tror jag, as offer men det är så vi är! this is how we do it
kanske kommer en bild eller så XDXD
joseful är förövrigt en go och glad tjej som är en av mina grymma vänner. och jag har äran att skriva på hennes tuffa blogg..
så ni får fortsätta följa hennes grymma blogg för det gör jag!!!!!!!


peace out mannar



///////////////// NATHALIE ELIASSON (L)(L)

The time we spend apart would make our love go stroger

Nu är jag alldeles snart klar med no:n. Jag sitter och lyssnar igenom olika låtar, låtar som jag har förknippat med en händelse eller en person. Tårarna rinner lite lätt ner för kinden . Det är för fint. Idag mår jag sådär, jätte ont i huvudet. Tur att man har en mamma som kommer med godis och halstabletter till en i alla fall. Det är jätte gulligt!! Jag kan inte få tag på min älskling.. hans mobil är jätte konstig och det stör jag mig jätte mycket på. Jag har inte träffat min gulle på en vecka snart.. det känns lite sådär. Men som sagt, det är underbart att längta till något. Längtan till något bra varar aldrig för länge. Ikväll blir det nog inte till Ellen som jag planerade tidigare. Jag lämnar turturduvorna själva ;) Jag skall glo idol med nathis istället. Det skall bli mysigt!!

En bild på min fula moppeeee. Hade velat ha en svart eller vit likadan, men det var ovärt att lägga 6 tusen mer till det. Så denna får fungera. Bara jag slipper gå :D



Why do all things come to an end?

Ibland önskar jag att jag var någon som var så otroligt duktig på att sjunga. Det hade ju varit så otroligt häftigt. Stå framför en jätte stor publik som står och sjunger med i ens låtar. Vilken underbar känsla. Jag hoppas jag står där uppe någon dag. två av mina största idoler är Beyoncé och Rihanna. Båda är otroligt snygga och otroligt duktiga på att sjunga. Dessutom kan beyoncé dansa som en gud. Jag skulle såååå gärna vilja bli någon som kommer bli ihåg kommen för något. Helst för sången, kan vara dans också. Nu har jag bestämt mig för att gå och ta sång lektioner och se vart det leder till. Jag skall också köpa hem en mikrofon så jag kan öva på att sjunga där och samtidigt se hur det låter själv. Samt lägga ut det på bloggen och se åsikter och vad man kan förbättra osv ;)

Idag är jag också hemma från skolan, jag har fortfarande väldigt ont i huvudet och ont i halsen. Imorse när jag vaknade gick jag ut för att hämta tidningen. Jag kollade på termometern... -3!!! helt sick. undra hur kall vinter vi kommer få i år när det bara är i mitten av oktober. Ikväll skall jag antagligen hem till bästisen och vi ska glo film eller något sådant. Skall också få träffa hennes "kille" skall bli spännande att se vem hon har fallit för :D Idag kommer också min moppe hem!!!! skall bli så roligt :D :D , så idag blir det väll en chilldag helt enkelt. Köra lite moppe, glo lite film. Nu däremot skall jag göra no.. så jag hör av mig lite senare :)

Igår var mamma och min syster iväg och handlade födelsedags presenter!!!!!! åh, undra vad man kommer få :D

Dagens låt: Medina - haffla tider, får en att tänka tillbaka till sommaren. Förresten så kommer medina till Åsa idag, om någon har lust att kolla in dom så kommer dom till Åsa idrottshall :)




Peace

Dagen drog: Wijk



Jag gillar ellen, ellen luktar blommor

Tjejen som alltid får mig på bra humör no matter what. Hon är galen!!!! Dock tycker jag jätte synd oom henne eftersom hon har öroninflamation.. stackarn :( Funderar på att lägga upp en video när jag sjunger? Vad tycker ni om det? possposs



Ögongodis, Andreas Wijk

Förutom att denna snyggingen är sjukt snygg så kan han faktiskt sjunga. Väldigt bra dessutom!! Han är även aktuell i den nya serien "modell jakten" som sänds på tv5. Värt att kolla in honom och Kenza där. Tur att någon har lyckats här i livet i alla fall. Både som modell, programledare och artist. Önska jag blev lika bra.. hhoho, kan väll hoppas på de? ;) Kolla och njut av det ni snart kommer lägga ögonen på. + Hans kläder är inte att leka med, dö snygga!



Favorit bilden, ögon orgasm?..

Favvis låten!!


Annorlunda är fett

Otroligt snygg skjorta från Stayhard. Adrian Hammond. Nu blir det till att byta stil, känner mig fett taggad!!



@ home

Idag vaknade jag av alarmet som ringde vid tio i sju. Jag vaknade och kände att jag hade så fruktansvärt ont i halsen. Halsmandlarna är helt uppsvullna , kändes inte så bra.. :( Just nu sitter jag vid mitt matbord och jobbar med No:n. Jag hatar No mest av allt. Vad fan är det bra för? Måste höja mig i no för att då får man ju 3 vg:n och det hade varit bra att ha :) Idag ser dagen mörk ut. Plugg, plugg, plugg, plugg. Kanske kommer ett litet ljus lite senare ikväll, jag kanske drar med mamma en stund till ullared. Köpa candy! Segt att det är så fint väder ute när man är sjuk.

Dagens outfit: Gråa mjukisbyxor, en vanlig grå t-shirt med tryck, tofflor, bulle på huvet.

Jag hatar skolan, jag hatar tankekartor, jag hatar lpp:er, jag hatar att vara en cepe skola. Jag är så otroligt skoltrött så det finns inte. Hur skall jag stå ut ett år till på denna jävla skola? Ush. Längtar till Aranäs!!!
Det ända som gör så jag orkar plugga är musiken, fyfan vad underbart att det finns musik. Vad skulle man gjort utan den? 


Peace out, håll er friska för att va sjuk suuuuuuuuuger.

There are things we don't want to happen, but have to accept, things we don't want to know how to learn, and people we can't live whitout but have to let go.

Fina ord som får en att tänka. Nu blir det bums i säng, drömma om det jag älskar allra mest och vänta på  att något underbart skall hända. Godnatt kära läsare, hoppas ni har haft en bättre dag än vad jag har!
Peace


We Found Love

dagens låt: Carlifonia King Bed - Rihanna
dagens frisyr: Plattat utsläppt, just nu en bulleeee
dagens smink: Mascara, puder, kajal ögonskugga
dagens klädsel: Svarta Jeans, en grå t-shirt, svart "puff" jacka + vita converse skor.
dagens planer: Sova
dagens roliga händelse: Synen av Andreas Wijk
dagens vill ha: Rutig Adrian Hammond skjorta från stayhard.
dagens saknad: Min pojkeee
dagens drog: Drake - marvin's room
dagens tråkigaste: Göteborg
dagens finaste: Mamsen
dagens måste: Plugga.. i allafall lite...
dagens dricka: Cola cola cola, fest fest fest
dagens köp: Drog en donk, so what?
dagens mat: donkeeeen
dagens kärlek: Erika Brännén
dagens mående: Trött, trött, uttråkad

Mongobild från i somras, saknar sommaren :P :P :P :P

Svenska mässan.

Idag har det varit en jobbig dag. Jag har spendera hela min dag inne i Göteborg. Vi åkte in med skolan runt kvart över åtta. Vi var framme ungefär 40 minuter senare. Vi gick runt därinne en stund, men det blev snabbt varmt. Vi träffade våra goa fjärås brudar där som vi umgicks med hela dagen också! När alla andra åkte hem stannade jag och Timsan kvar så vi tog det lungt och satt och chilla på det tills Adde och Johnny gymmat klart. Sedan åkte vi tillbaka till mässan. Vi gick runt en stund.. Efter en kvart ungefär stannar tiden och Andreas Wijk står framför mig. Helt otrolig känsla, han är bara såååå snygg! Det gjorde min tråkiga dag. Kul liv ;) Nu har jag i alla fall bestämt mig för vad jag skall gå för linje. Jag har bestämt att gå på "samhäll beteendevetenskap" på Aranäs. Skönt att ha det klart för sig. Nu skall jag plugga rouuumphan av mig. Possposs :)

Myskläder och go musik, hyfsat gott ändå.


Hänger lite utanför Universeum och snackar tele baaaa

Peace

Kärlek är som ett lotteri, vill man vinna, måste man i alla fall spela.

Jag har som sagt lovat att berätta om hur jag blev kär.  Jag skall berätta min "kärlekshistoria" ända från första början.

Jag bestämde mig en helt vanlig helg att åka till min kompis Tim för att spela poker med några goa kompisar. När jag kommer dit känner jag igen alla. Förutom en.. Han hette Jakob. Jag var väldigt ledsen just den dagen eftersom jag en kille sårat mig dagen innan. En blond söt och glad kille sitter helt plötsligt där vid bordet och försöker fuska på poker.. Han lyckas inte så bra tänkte jag ;).. Efter ett tag sa han något om sin flickvän och jag tänkte att det är kört.. inte ens någon ideé att börja snacka med honom eftersom han har flickvän. Innan han nämnde något om det hade jag sagt till min kompis, "han var något av de snyggaste jag sett.. han skulle man inte tacka nej till direkt..". Jag smygkollade på honom hela den kvällen trots jag var ledsen. Sedan åkte jag hem utan att tänka så mycket mer på det.

Dagen efter plingade det till på min msn. Jag kollade och det var snygg-Jakob som hade skrivit till mig?.. "Hej, var det du som var hemma hos Tim? :)". Vad skulle jag skriva?! ouf.. Jakob skrev till mig.. Senare den kvällen var jag så glad. Varför jag var så glad för att just han skrivit hej vet jag inte. Men jag kände någonting första gången jag såg honom. Inte förälskad kanske, men oerhört intresserad.

Dagarna gick och vi snackade mer och mer. Tillslut snackade vi varje dag. Det gick inte en dag utan att någon av oss hörde av oss. Varje litet sms gjorde så det växte fram världens leende. Jag började bli lite smått förälskad. Han sa allt det där en tjej önskar att man fick höra. En vanlig kväll när jag och tjejerna skulle sova över hos fanny. "Ring mig <3" stod det på skärmen på mobilen. När jag läste det började genast mitt hjärta slå snabbare. Jag ringde honom och vi pratade i fyra timmar. Vi bestämde att vi skulle träffa dagen efter. Dagen efter åkte jag tidigare från Fanny för att träffa honom. Jag var såå nervös när jag gick av bussen, när jag såg honom gå utanför.. Vi gick in hos honom och kollade på film. Jag fick ligga med huvudet mot hans mage, jag hade en sån go känsla i magen hela tiden. När jag skulle gå kramade jag honom och han sa att vi skulle höras. Jag fick ett sms någon minut efter jag gått : "Du glömde din tofs här, den luktar dig, den luktar så gott!" ....

någon vecka senare skulle min kompis Elin,hennes lillasyster skulle ha disco nere på fritidsgården i Åsa. Jag och Ellen var med och hjälpte till att vara dj. Jag skulle vara "cool" enligt elins lilla syster så jag hade bahy jeans, en wesc t-shirt och en animal tjocktröja, samt en sweet keps på mig. Efter discot skulle vi gå hem till Tim för att träffa Jakob och Tim. Jag var så nervös på vägen dit.. Allt han skrivit till mig, allt jag skrivit till honom. Jag hade öppnat upp mig, precis som han. När vi kom in genom dörren satt dem där uppe i Tims rum. Han hade på sig ett par jeans och en grå tjocktröja. Jag smög upp bakifrån och kramade honom, han doftade ljuvligt! Sedan vände han sig och log. Jag dog!... Vi gick ner och kollade på en film. Jag fick sitta bredvid honom i soffan, trots att det inte betydde något för honom betydde det så sjukt mycket för mig. Han gav ifrån sig en kommentar: "haha, fina strumpor du har ;)" dem var ros a med små hjärtan på.. haha! Efter filmen gick vi upp till Tims rum och vi spelade Uno och något annat spel. Han kollade på mig och skrattade och jag blev alldeles varm när jag mötte hans blick. Jag tog en kudde och gömde mitt ansikte.. Efter någon timma åkte jag hem. Senare på kvällen fick jag ett sms: "Jag kan inte sluta lukta på kudden du satt och höll i din famn, den luktar så gott." Hihi, då blev jag glad! Jag somnade och var en vääääldigt glad flicka!!

Vi fortsatte snacka varje dag. Men några en dag märkte jag att han var lite "frånvarande".. Jag frågade vad felet var och han svarade: " Jag har fått tillbaka känslorna för ......." Jag visste inte vad jag skulle göra. Jag brast ut i tårar och undra vad felet var. Jag sprang ut i natten och sprang ner till havet, satte mig ner på stranden och grät. Jag hörde vågorna rulla in vid stranden i den stillsamma natten. Jag ringde Fanny och berättade vad som hänt. Jag kunde knappt prata. Bara tanken på dig och henne igen. Jag hade glömt av att det en gång var ni, jag trodde aldrig att det skulle hända igen. Men det gjorde det. På kvällen kom Elin och räddade mig med Ben och Jerry glass. Hon torkade mina tårar och sa att det kommer lösa sig. Vi kollade på en film som påminnde om dig, "A walk to remember" gjorde verkligen inte detta till något lätt.. Flera veckor efteråt var jag fortfarande ledsen. Vi snackade ibland, det var torrt. De enda tankarna som fanns i mitt huvud var du och hon. Vi bestämde oss för att träffas. Jag kom, jag såg dig, jag såg hur fin du var, men hur ont jag fortfarande hade. Att en förälskelse kan komma och flamma upp så fort är otroligt. Jag blev förtrollad efter vårt första ögonkast. Jag kom närmare. Det var kallt ute, jag hade mössa och jacka. Du lika så. Vi kramades, vi satt och pratade en stund på ett räcke. Du sa att du var tvungen att gå, du kollade inte på mig som du brukade. Du liksom kollade ner i marken, du kollade överallt förut på mig. Efter du gått, gjorde det ont. För ont. Det plingade till: " Fan vad snygg du var" Och jag fick mig en frågeställning. En fråga som kom upp. "skall jag kämpa för honom för att vinna?" Ja. Det tog lång tid att komma över det du skrivit till mig. Men jag ville vinna, jag ville inte sluta kämpa för dig. Du fick problem, du kom till mig. Du kom till mig och sa att "jag mår dåligt när du mår dåligt." Du sa att du grät dig till sömns när det inte var som det brukade mellan oss. Jag kunde inte säga annat än desamma. Tiden gick och vi började snacka mer. Jag fick äntligen tillbaka ett hopp om att det kanske, kanske kunde bli någonting. Du sa: "Det kommer ta tid för mig". Du är värd all tid i världen tänkte jag. "Jag kommer vänta på dig" var orden jag fick fram.

På valborg den 1 maj 2011 ringde han. Han hade druckit och var förbannad på henne. Han ville komma till Åsa för att träffa mig. Han sa att han ångrat sig, att han har gjort ett misstag. Han ville ha mig. Det var vad han sa. Frågan var om jag kunde lita på honom efter allt som hänt. Jag ville inget helllre än att kalla honom min. Helgen efter valborg var vi nere vid skytteviken med massa kompisar. Jakob var där.. Lika snygg som vanligt. Lika otrolig som vanligt. Han var lite tillbaka dragen. Vi bytte armband och jag fick hans guldkedja.På kvällen frågade jag var det var som var fel. Svaret jag fick: "Förlåt, jag ville kyssa dig men.." Dagen efter skulle vi också till skytteviken för att grilla. Jakob var jättemysig, vi höll hand. Han kollade mig i ögonen och log. När vi kom fram till havet satte vi oss under en filt. Jag kände hans hand smeka min arm och mitt ben. Det var en stjärnklar natt, helt underbart. När vi skulle gå därifrån gick jag och Jakob i förväg. Han stannade upp, kollade mig i ögonen och kysste mig. Tiden stannade, och ögonblicket jag väntat på så länge blev äntligen verklighet. Han kollade mig i ögonen och log. Alla andra dök plötsligt upp bakom oss. Jag var så lycklig. Du var så oerhört vacker under stjänorna just den kvällen. Det var en magisk känsla. Efter den dagen var det vi. Vi mot allt. Jag var så kär. Tiden har gått och två månader senare blev vi tillsammans. Denna sommaren har varit underbar tillsammans med min fina Jakob. Det jag ville komma fram till är att man skall inte ge upp när det känns jobbigt. Man skall kämpa till slutet. Vilket jag gjorde , och nu har jag min fina skatt.

Jag älskar dig Jakob Josefsson, du är det bästa som har hänt mig :love:



Moppedag

Äntligen hemma efter en rolig men rätt utmattande dag. Idag har jag kört moppe, åkt motoercykel, kört moppe, åkt motercykel, ätit kört moppe, åkt motorcykel osv.. Rätt roligt ändå tycker jag. Våran lärare vi hade hetter Marcus. Åh herregud har aldrig i hela mitt liv träffat en sån skön snubbe. Stor + till att han var så positiv även fast jag inte gjort det man skulle.. Rejält pinsamt att gå förbi utanför aranäs också. Klädd i regnkläder, reflexväst med texten "övningskör", moppe hjälm och pisseblött hår. Men jaja, sånt är livet, roligt var det i allafall. Man skall alltid tänka positivt! Tummen upp till att jag fick godkänt och var duktig i rondellerna. Hihi. Nu skall jag sätta mig ner med min choklad och min cola och plugga No. Ändå rätt chill vecka vi har i skolan denna veckan. Måndag= vanlig dag, Tisdag= Moppekurs, Onsdag= Gymnasiemässa, Torsdag=vanlig dag, Fredag= Vanlig dag, slutar 20 över 11. Awesooome!   :D



Alla dessa jäääävla vägskyltar.. kommer nog aldrig kunna alla dom. fuck.


Jag är starkast i världen när jag orkar..

"Hon kunde va' någon annan, någon bättre om hon slöt ögonen"

11 ord som jag inte kan få ut ur mitt huvud, en låt text så betydelsefull och stark..

Hopp ner i sängen, och imorgon blir det upp körning på mopeden i mölndal :(...


Tonight

Ikväll skall ni få se på grejor. Kolla in på bloggen lite senare så skall jag berätta min livs kärlekshistora.

Tjabba!

Kom nästan precis hem ifrån skolan, hade följe med Elin och Frida! Och det brukar jag alltid ha, man får igång ett sånt grymt snack. Min kompis Frida pratade dessutom men Maria Montozami igår i telefon! Hur coolt är inte det då? Hon skall ha henne som designer i sitt abrete och så tog hon kontakt med hennes assistent och sedan ringde hon henne och pratade med henne. Det tyckte jag var riktigt cootl.. ;) Jag och Frida kom fram till att framför allt vi tjejer snackar så otroooligt mycket skit om man tänker efter! Om man sitter och snackar med en tjejkompis så är det mycket av tiden som går åt av att snacka skit om andra människor och snacka om alla andra förutom sig själv. Men visst hatar man folk som t.ex. sprider falska rykten och snacka jätte mycket skit, men tänk ändå att alla snacka skit? Det är helt sjukt :) Ville bara påpeka det.




Nu sitter jag här framför min oerhört dåliga dator och skall försöka göra klart så mycket som jag hinner med idag helt enkelt. Idag skall jag bl.a. göra:
  1. Jag skall göra klart mitt design arbete om Marc Jacobs.
  2. Jag skall göra klart mina tankekartor i No:n och börja skriva ihop texten
  3. Jag skall också plugga in alla tyska glosor på ca 3 sidor som vi skall kunna tills på fredag.
Livet äger om man säger så ;) Stod och snackade med en lärare vi har haft förut idag i skolan. Han heter Jonas och  är verkligen tvär skön! Vi stod och snackade om skolan och utbildning och betyg osv. Och kom fram till att han inte jobbat alls bra i grundskolan och tillslut hamnade han på våran skitskola.. Så kan det gå om man inte pluggar ;) HAHA! Nej men nu skall jag faktiskt börja komma igång med allt skolarbete i tid trots att jag är så jävla skoltrött så det finns inte! Nu skall jag därför stänga ner facebook och alla andra internet sidor som distraherar mig och skall verkligen rå plugga. Så kan inte blogga mer nu för tillfället, är tvungen att gå..
PEACE!

tips

Om du försöker sluta bita på naglarna så vet jag hur du skall göra! Jag hade i vintras som nyårs löfte att sluta bita på naglarna. Kände mig så ofräsh när jag såg alla andra med jättelånga naglar och med naglack på osv. Så jag slutade helt enkelt! Jag vet hur jävligt det är.. Inte roligt alls,  har bitit sedan jag var fem år. Fyfyfy! Om du tycker det är svårt att bara sluta sådär så kan du försöka med:
  • Köpa medel som gör så att det smakar rent ut sagt skit när du biter.

  • Köpa lösnaglar och ha några veckor framåt, hjälper definitivt! Efter ett tag ser du att naglarna har blivit längre och du slutar automatiskt.

  • Tejpa naglarna har jag hört att folk har gjort.

Skolan

Nu sitter jag här i skolan och är jääävligt skoltrött som vanligt. Förstår inte hur skoltrött man får vara på en skala helt ärligt? Ska bli gött att fylla år om ungefär 2 veckor och få min moppe!!! Längtar! Äntligen femton och inte fjortis som t.om. min systers sin kollar mig.. haha :) Har så tråkigt så jag tänkte att jag lägger upp lite frågor. Senare idag ska jag plugga! Svenska, Tyska och No. Jag vet iallafall vad jag ska syssla med.. fml. Skall också lägga upp ett slags schema? Så jag skriver om olika grejer varje dag. Ska också börja lägga upp "Dagens diss& Dagens hiss". Hoppas det blir bra, ha de g så länge. :love:

jag har insett att min senaste kyss.. Var jätte mysig!
jag saknar.. min kusin lilla kusin Hannah
jag skrattar.. nästan hela tiden ;) ser mig själv som en glad tjej
jag tycker om.. att få komplimanger och att umgås med människor jag älskar
jag avskyr när folk.. Sviker en och ljuger.
mina närmaste vänner är.. Elin, Ellen, Jakob, Fanny och mathilda. Har även jättebra kompisar i bl.a fjärås och i kungsbacka :)
min första vän hette.. Mathilda Wright
min första kärlek hette.. Heter* Han heter Jakob och är min nuvarande pojkvän.
kärlek är.. Underbart.
när jag är arg... Vill jag helst utesluta all kontakt med alla människor ocbh vara arg ett tag. 
när jag lagar mat.. Sätts alltid brandlarmet på

jag är rädd för.. Döden
jag önskar.. Att min pappa levde
den värsta känslan är.. Att inse att man har förlorat någon

den bästa känslan är.. Känslan när man kysser någon man är galet kär i.
jag vill.. Bli en person som många ser upp till
det finaste som finns.. är min familj och mina vänner ♥
i sommar.. Lärde jag känna massa gott folk som jag är sjukt glad att jag lärt känna! Jag blev även tillsammans med min prins.

sist jag grät var.. I lördags
innan jag somnar.. Tänker jag på olika saker. Oftast saker jag vill ska hända.
jag vill verkligen.. aldrig få tillbaka känslan av att förlora någon man älskar.

En go bild från förra sommaren, babes!

08:50

Sitter nu i skolan och jobbar Svenska. Fan vad mitt liv äger. Dock tycker jag att det kan vara roligt med svenska ibland.. Vi håller på att skriva om en känd designer och jag har då valt att skriva om Marc Jacobs. Jag tycker han designar så oerhört fina grejor! Jag har själv en väska och en plånbok som är designad av honom. Fabolus!! Nu måste jag fortsätta med "fördjupningen". Till er som inte visste det så är Marc också chef för ett märke som heter "Louis Vuitton" Sånt som är bra att veta, hhöhö ;)
Mums..

PEACE

Bed time

Nu ska jag hoppa ner i sängen och tagga inför ännu en skoldag.. Efter skolan blir det Göteborg med Jakob! Så tomt att somna utan någon tätt intill. Det är det bästa som finns att sommna bredvid någon man älskar..

Peace

Gott och blandat med bästis







Jag älskar dig min fina Fanny! Puss på dig :love:

PEACE

100 bloggfrågor

1. Hur gammal är du om fem år? 20 år 

 2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Elin Brynzér och Ellen Herrman  :)

 3. Hur lång är du? 172 cm

 4. Vilken är den senaste filmen du sett? Den senaste filmen jag såg var zex and the city som gick på tv igår!

 5. Vem ringde du senast? Mammi

 6. Vem ringde dig senast? Mammi :)

 7. Hur löd det senaste sms:et du fick? "lite seg" - från jackii

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Väldigt olika faktiskt! Om det är något akut så är det klart jag ringer men oftast brukar jag nog smsa ;)

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Min pappa gick bort i cancer när jag var 5 år, men för mig är dom fortfarande gifta.

10. När såg du senast din mamma?
 En kvart sedan :)

 11. Vilken ögonfärg har du? kristall blå

12. När vaknade du i dag? 07:30, ställde klockan eftersom jag började 09:20

13. Vilken är din favoritjulsång?
 Tänd ett ljus 

14. Vilken är din favoritplats? Vid havet 

15. Vilken plats föredrar du minst? Mörka gränder då jag sett för många läskiga filmer.

 16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Jag har faktiskt ingen aning! Jag har inte tänkt så mycket på min framtid. Tar mest en dag i taget :)

 17. Vad skrämde dig om natten som barn?
 Jag är ett barn.. haha!  

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Min bästavän elin brynzér då vi sprang och skrek åt en klasskompis.. haha

19. Hur stor är din säng?
140×200.. Hade dock velat ha en större ;) 

20. Har du stationär eller bärbar dator?
2 bärbara (en egen, en skoldata)

21. Sover du med eller utan kläder på dig? trosor + t-shirt

22. Hur många kuddar har du i sängen? fyra, fem :)

 23. Hur många landskap har du bott i? Ett!

24. Vilka städer har du bott i? Städer och städer... haha jag har bott i åsa hela mitt liv

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?  Beror på.. På sommaren barfota! Innomhus med strumpor och på vintern/hösten/våren skor ;)

 26. Är du social? Japp… Kan vara för social ibland...

27. Vilken är din favoritglass? Ben & Jerry´s Cookie Dough!

28. Vilken är din favoritefterrätt? Humhum... Allt är gott?..

29. Tycker du om kinamat? Verkligen inte

30. Tycker du om kaffe?
Nej

31. Vad dricker du till frukost? Oftast mjölk, kan bli vatten eller juice också

32. Sover du på någon särskild sida?  sida av sängen eller vadå?....  

33. Kan du spela poker? Nepp

34. Tycker du om att mysa/kela? Ja absolut 

35.Är du en beroendemänniska?
ha?

 36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Ja såklart! Min tvilling bror, och Kajsa Evertsson :)

37. Vill du ha barn? Såklart jag vill ha barn, livet är till för att skaffa barn ;) Dock ska jag inte skaffa det på ett par år

38. Kan du några andra språk än svenska?
Engelska samt lite tyska

39. Har du någonsin åkt ambulans? Nepp, men jag har frågat efter mens papper...... :$

 40. Föredrar du havet eller en bassäng? Havet!

41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder och mat!

 42. Äger du dyrbara smycken? Några stycken

 43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Vänner är riktigt bra! Har också hört att one three hill ska vara bra. Gillar också kriminal serier.

 44. Kan du rulla med tungan?
Näpp

 45. Vem är den roligaste människan du känner? Av mina närmsta vänner är det Ellen Herrmann (Eller så är det för hon är så störd)

46. Sover du med gosedjur? Nej, men jag gjorde tills jag var 11 :)

47. Vad har du för ringsignal?
 Vaanliga sony ericsson

 48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? ..

 49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? En handduk som ligger på golvet

 50. Flirtar du mycket? Beror på hur du menar.... Men nej, jag har pojkvän. Men med honom brukar jag väll "flörta" med.. hahha!

51. Kan du byta olja på bilen? Ja förfan

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
 japp såklart, för jag äger nog en bil

 53. Vilken var den senaste boken du läste? Bloody sunday ( var tvungen till att läsa i engelskan)

 54. Läser du dagstidningen?
 Jodå, det händer väll 

55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej, men när jag var liten prenumerera jag på "min häst" och "Julia"

56. Dansar du i bilen? ?

 57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? NRJ!!!!!!!

 58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
 Jag skrev "diskat" på ett papper så mamma skulle fatta att jag diskat för hand :P

 59. När var du i kyrkan senast? När jag konfirmerade mig. Senaste gången jag var på kyrkogården var när det var 10 år sedan pappa gick bort. Då gick vi dit och lämnade rosor.

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet? Förfan, tror dessa frågorna är till för vuxna....

 61. Hur länge har du campat som längst i ett tält? 3 dagar på min brors cup

 62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig? Min pojkvän , han säger alltid gulliga saker mot mig. Han är bäst.

63. Vad lyssnar du på just nu?
Coldplay - yellow (cover)

64. Har du varit med i tidningen?
Jo det har väl hänt ett par gånger

65. Vad är det konstigaste du ätit? En fluga

66. Vem såg dig naken senast? -

 67. Vad är det för färg på din tandborste? Rosa såklart!

 68. Hur imponerar man på dig? Man är jääävligt charmig

 69. Vem ringer du när du är arg/ledsen?
 Frida Rydenfors

 70. Har du någon piercing? I öronen och i naveln

71. Din största vinst? Min pojkvän

72. Civilstånd?
what?

73. Vilka hemsidor besöker du dagligen? Facebook och olika bloggar

74. Är du fåfäng? Vad betyder fåfäng?..

75. Ångrar du någonting du gjort?
Jo det finns saker jag ångrat.. Men man lever bara en gång

76. Hur gammal är din pappa? Han skulle fyllt 52 den 25 februari

77. Vilket är ditt drömjobb? Skådespelerska

 78. Finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till? Resa jorden runt tillsammans med mina bästavänner

79. Vad har du haft för husdjur?
 Kaniner, Katt, vandrande pinnar, Hamster, grodor, en skata.. hmm, kommer inte på några mer ;)

80. Berätta tre saker som dina läsare antagligen inte vet om dig?
Jag är rädd för döden, Jag hatar att bli sårad och jag hatar att såra andra människor.

81. Svär du ofta? Ja det tror jag

82. Sverige när det är som bäst?
En solig sommardag med nära och kära

83. Kan du åka slalom? Slalom och slalom.. jag kan åka skidor i alla fall

 84. Vad har du ätit i dag?  Frukost, lunch, choklad, middag, clementin

85. Vad har du för utbildning? Vuxenfråga igen.....

86. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med? Mina ögon

87. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med? Magen

88. Vilken är din bästa egenskap? Jag är alltid öppen för alla att snacka med, vill hjälpa alla. Jag hatar att se folk må dåligt.

89. Vilken är din sämsta egenskap? Mitt självförtroende. Om det är en egenskap?..

 90. Nämn två historiska personer som intresserar dig? Ingen kommentar

91. Saknar du något? Ja tyvärr

92. Är det viktigt att fira födelsedagar? Ja det tycker jag absolut

 93. Vad gör dig ledsen? Människor jag förlorat

 94. Vad gör dig glad? Roliga saker såklart.. Mina kompisar brukar alltid få mig på bra humör. Speciellt min pojkvän.

 95. Har du varit gift eller förlovad? eh.......

96. Vad ska du göra i helgen? Festa!

 97. Vad är det knasigaste du gjort? Det håller jag för mig själv ;)

 98. Vad har du för laster? wtf?

 99. Vem är din förebild? Min stora syster Alexandra. Det är en person jag ser upp till till 100%

100. Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor?
Fundera på varför jag gjorde dom.. det är typ bara vuxen frågor?.... HM, ROLIGT!!!!!!!!!!!!!!!


Tråkigt med plugg

Sitter och pluggar.. Förresten, det går alltid bättre att plugga med mjölkchoklad. Det är mitt tips till er!! Ät choklad, lindrar mens verken och gör det enklare att plugga.. hehe, eller? :P


Tar en paus från pluggandet och slänger in lite roliga raggningsrepliker.
"Din pappa måste vara terrorist, jag menar, vilka bomber!"
"Jag säger inte det här för att impa på dig, men det är faktiskt jag som är Batman."
"Söt hund, får man klappa matte?"'
"Tänk om livet va ett spel å du va tärningen. Då skulle jag pussa på dig för tur, rulla dig runt på bordet å hoppas på sex."
"Du är den perfekta inredningsdetaljen.. Du skulle passa perfekt i min säng, i min soffa, på mitt golv, eller lutad mot min vägg.. "
"Gullet, kan du flytta lite på dig. Min glass håller på att smälta."
" 6 ord räcker, det blir mysigt när man släcker ;)"

hahahahaha, här kommer dom roligaste!
Tjena pudding, står du har och dallrar?
Gillar du sena kvällar vid havet? Du ser nämligen sliten ut och luktar fisk
Du är lika het som en frys
Dej känner jag igen..

Helt klart bästa:
Jag är så het så min fis luktar bränt

HAHAHAHA, dags för att gå tillbaka till plugget igen. Får väll se om det blir ett till inlägg innan jag går och lägger mig men tror inte det. Imorgon väntar en dag i Göteborg med Älsklingen, mys!
PEACE

..

Har redan börjat sega efter med bloggningen.. Känns ju inte så jätte bra! Tänkte bara säga att till er som läseer mig blogg. Jag bloggar endast för att jag skall kunna kolla tillbaka och se vad jag har haft för mig de senaste dagarna. Samt bilder och dikter jag tycker är oerhört fina/bra. Det här är min blogg som sagt och jag skriver exakt vad jag vill här. Om ni inte gillar det så tvingar jag verkligen inte er att läsa den. Ville bara klargöra det om det var någon som inte förstod :)

Idag är det då Måndag.. Veckans segaste dag verkligen. Min helg har varit väldigt konstig kan man säga. I fredags började kvällen jätte bra! Jag åkte in till kungsbacka med min syster Alexandra för att möta upp Elin och Mathilda på stationen, träffade också Jimmy där. Mysigt mysigt! Efter det så åt vi tacos med Mathildas syster och hennes kompisar. Jätte mysigt :) Sedan fixade vi oss och åkte till stråvalla för att vi skulle på fest. Men kvällen slutade inte bra. Säger såhär.. Poliser, ambulanser, blod. Resten fattar ni nog :) Resten av helgen spenderade jag med min Pojkvän Jakob. Superduper!! :D
ps. jag är så fruktansvärt kär i den här killen, han gör mig knäsvag. I  fredags hade vi 3 månader. Hoppas det blir många fler!! :love:
 
PEACE

RSS 2.0