I skolan..

Jag hatar skolan, halva våran klass är sjuk fortfarande, vilket gör att vi måste prestera mycket bättre när vi är så få. Sjukt tråkigt. Dagarna nu är så sega.. Vill ha lov nu!!! Idag har jag haft smalltalk, gick rätt så bra. Snackade om world trade center och terrorattacken, snackade också om att pappa dog en vecka senare, jag blev ledsen i ögat, kände att tårarna kom, men det gick över när jag tänkte på något annat. Nu skall vi ha so med våran kompetenta lärare. Saknar våran gamla lärare, hon var grym! Nu måste jag börja jobba igen, puss på er goingar!!!


Helt Cp vad låtar tillför minnen!


Idag är en ny dag, med nya möjligheter.

Hej. Denna dagen har jag haft många blandade känslor känner jag. Just idag känner jag för att skriva av mig. Skriva ner allting jag tycker och tänker. Idag är en sådan dag man bara vill få nerskriven, och att den skall bli ihågkommen. Men på något vis vet man att detta bara är en av alla tusentals vanliga dagar som kommer inträffa mig. Imorse när jag vaknade var jag super trött! Dagen började inte precis så jättebra, inget jag vill ta upp här eftersom liksom alla andra, har faktiskt jag ett privatliv. Det är det inte alla bloggare/bloggerskor har förstått. Man har faktiskt något som kallas för privatliv. Men men, folk ser på saker på olika sett. I skolan gick allting hyfsat bra, varit jävligt seg hela dagen, vad det kan bero på har jag ingen aning faktiskt. Halva klassen var borta, är väll antagligen någon slags influens som härjar skulle jag tro. Skoldagen kändes ändå hyfsat bra, på något sätt.. Mamma hämtade mig efter skolan, efter en stund kom Linnea hem en stund och vi åt gott! Kollade på lite filmer och sånt mysigt. Dagen har varit deg som fan.


Nu ligger jag i min säng och klockan är tio i sju. Känns som om klockan är elva.. Jag ligger och tänker på allting som har hänt med mig och alla runt omkring nig dem senaste månaderna. Jag fick min prins, jac fick också lite taskiga kompisförhållanden, det var inte så roligt, men nu är det bra igen. Att det skall vara så jobbigt samtidigt så sjukt jävla bäst att vara kär, helt otroligt. Jac har världens finaste måste jag säga, helt otroligt. Jakob Josefsson, tänk om det är han jag kommer dela resten av
Mitt liv med? Tänk om det blir så.. Många saker jag ligger och funderar på just nu. Känner mig helt fylld mer saker som jag måste ta itu med, nu har jag börjat med träningen och kosten. Det känns så himla bra!! Jag har tusen grejer till att fixa. Men det klarar jag, jag är super stark. Jag har en familj som stöttar mig och så har jag mina fina diamanter till vänner.

Nu skall jag ta itu med min fysik. Vi jobbar om optik just nu, jätte tråkigt.. Men nu gäller det bara att hålla humöret uppe! Inte bryta ihop. Nu skall jag återgå. Ville bara meddela att jac från och med idag kommer börja ge it dagens ros till folk som har gjort något fint eller snällt. Eller som i dagens fall, bara finns där.

Dagen ros går till min prinsessa, Erika Brännén. Hon betyder så mycket. Tack för mig, puss puss ❤


Nordstan

Nu har jag äntligen kommit ifrån mitt jobb! Idag blev det en chill dag, orkade inte anstränga mig så mycket, men när jag väl gjorde det så försvann allting.. Det var ett riktigt fml.. Nu är jag på nordstan med Linnea och Natha och kollar i lite affärer och sånt mysigt. Just nu sitter vi på ett matställe som heter paprika! Nom nom


Hejsvejs från gotosweden!


På jobbet

Hejsan alla! Det var ett tag sedan jag var inne här kan man ju lungt säga. Men nu skall jag verkligen börja blogga. Jag har ju fått iPhone nu så det blir en aning lättare att blogga här ifrån! Om en kvart ungefär har vi lunch, då skall jag äta min lunch låda!! Som mami, snäll som hon är har gjort. Fläskfilé och pasta ;) inte dåligt det inte. Nu måste jag tyvärr återgå till mitt chill jobb! Ha det gött så hörs vi snart igen, puss!


RSS 2.0