Peace

Hej bloggen. Har inte haft så mycket att säga de senaste dagarna så jag har struntat lite i bloggen, men nu ska jag bli bättre. Idag har jag varit i Frölunda med mamma och min bror Johnny. Jag har hittat massor med olika vårkläder!! Speciellt på New Yorker, underbar affär. Lägger antagligen in bilder på kläderna jag köpt imorgon efter skuuulan.
Vi hörs imorgon, hade tänkt att lägga mig i min underbara säng nu, puusss på er alla goingar!


Facelook idag

cheeeeeena gosingar!

nu tyckte jag att det va dags för en gästbloggare, så here i am!!
mitt namn är Elin Brynzér, men mina närmsta kallar mig för nönne(uttalas nunne). jag är josefines bästavän och vet allt om henne, så om ni vill veta något hemligt om henne så, FRÅGA PÅ! jag tänkte berätta lite om josefine, om någon är lite extra nyfiken på henne. hon heter som dem flesta vet josefine forsman och är min bästavän. hon hänger oftast med mig ellen och fanni (som dem flesta vet, hehe). dom som känner josse vet hur bra hon är, hon är både snygg, smart, blond, och väldigtväldigt omtänksam. I denna bloggen skriver hon mest om sitt liv, (det lilla jag läst av den) hahah shhhh.. :(  men det gör inget för josses liv är väldigt roligt och händelsefullt, så tror ändå att bloggen är rolig att läsa. så jag tycker faktiskt att alla ska tipsa sina vänner om denna blogg! så blir alla nöjdare och gladare!! ;)

slut med snacket om josse, nu ska jag skriva om något mer intressant hehe, nää josse.. du är jätte intressant du med :(

MEN NU!! så ska jag josse och fanni snart börja våran härliga spa-night där allt och ingenting ingår, t.ex massage med olja, hårinpackning, ansiktsmask, tända ljus och mycket mycket mer! nu ska vi äta lite hälsosam mat, NOT hehe. se fram emot mysiga bilder av kvällen senast imorgon. PUSS OCH KRAM FRÅN JOSSES ELIN (L)


drar mig

Nu är jag klar och nu drar jag mig till kungsbacka , rött läppstift idag höhö ;)
Ha en riktigt kul lördag, för det ska jag ha! PUSSSS!

Chacha tieph ;*********

Idag blir det en mysig dag med mina fina :D Snart drar jag iväg till kungsbacka för att antagligen träffa Moa och Nina, och kolla på lite kläder med min fina Elin ;) Nu sitter jag här och har precis plattat håret, men funderar på om jag ska locka det eftersom att det regnar ute kommer det ändå bli lockigt, höhö. Nu ska jag dra mig och göra lite god frukost! Så jag hör av mig senare när jag har kommit hem till Fanny, puss så länge! ;)

  

Vad händer med våran jord?

Jag satt igår med Sara Sara och Emilia på mcdonalds i kungsbacka då Sara säger att det har kommit in en stor tsunami över Japan. Efter att jag kommit hem igår satt jag och pratade med min syster och bror och då förklara dem att denna tsunamin är mycket värre än den som var i Indonesien för ett antal år sedan. Hur sjukt är inte det? Hur kan det komma en stor våg och förstöra så mycket och ta så många liv? Det är helt sjukt.. Jag fattar inte vad som håller på att hända? Kommer jorden gå under kanske? :( Det får vi inte hoppas på.

Jag tycker detta är så otroligt hemskt, det har dött så otroligt många människor.. :(
Därför är jag så sjukt glad att jag bor i Sverige där det inte brukar hända en massa av dessa grejor..



PEACE

Vad jag åt idag, och vad är kärlek?

Idag har jag inte ätit så mycket faktiskt. I skolan var det väll potatis och pannbiff om jag inte minns helt fel. Efter det har jag inte ätit alls mycket. Det blev en fika med milia och då åt jag Hallonpaj och cola ;) Sedan på kvällen myste jag och Emilia med chips, hihi :D

vad är kärlek?
Ja du.. vad är kärlek? Jag är inte säker på att jag kan förklara denna fråga på ett enkelt sätt. Jag har inte fått uppeva "min första kärlek" än. Men jag antar att det kommer ;) Jag har dock haft väldigt starka känslor för en person. Men det räknas väll inte..
Kärlek är något som bildas mellan två personer när man verkligen gillar någon mycket. Kärlek finns i två olika slags "grupper" om man kan säga så. Man kan ge massor med kärlek och glädje till sin familj och sina vänner. Och den andra gruppen är då kärlek, när man verkligen gillar någon.. När man kollar honom djupt in i ögonen så börjar det pirra i magen. När man får en kyss av någon man gillar är nog det bästa som finns. Speciellt första kyssen med en ny person man gillar.
Jag är så glad att jag har fått så fina och goa vänner som ger mig så mycket kärlek! Det är något jag är jätte glad över. Ni är så bra! :)

Nu tänkte jag hoppa ner i sängen och längta tills morgon dagen, för då händer det grejjor!
PEACE! ;)

...

Shaaaaa :)
Idag har dagen varit väldigt chill! Dagen började med prov i skolan dock inte så chill.. men sedan gick allting bara uppåt. Jag åkte in till kungsbacka för att träffa min underbara vän Emilia, träffade också lite annat mysigt folk! Så vi har myst hela dagen och chillat på de (jag o emilia) ;) på kvällen drog vi hem till henne och kollade en film. Verkligen en film som jag kan rekomendera!! VÄLDIGT bra. Den heter "Taken" och handlar om en tjej som blir kidnappad och så händer det massa grejer på vägen. Väldigt bra thriller ;).

Bild från Marstrand i somras, mysiga sommartider.. KOM TILLBAKA!!





hej äckel väder..

SHAAAAAAAAAA!
Idag är inte vädret på topp, eller vad säger ni? Man tänker att det ska vara mysigt vårväder och jätte sommarlängtan när man kollar ut genom fönstret.. Men vad ser vi? Jo, snö slask blandning, och spö regn!

Tummen ner till det.


Höhö, nu har jag äntligen kommit hem ifrån skolan, vilket är jätte skönt! Sitter och försöker få in ergonomi grejen i huvudet, men det vägrar ju att fastna.. Så jag kommer inte ha så stora förväntningar på mig på detta provet ;) Det positiva var att min idrotts lärare kom fram till mig och sa att jag inte behöver oroa mig, eftersom att jag inte var där den torsdagen som vi hade "föreläsning" om just styrka och ergonomi blev jag lite orolig.. Men det var ju ingen fara då! *pust*

Snart bär det av till stallet. Får se hur det går, med tanke på detta vidriga vädret och stressen till att klara av provet imorgon. Men jag får försöka göra det bästa av situationen. När jag kommer hem från stallet har mamma lovat mig att hon köper choklad och cola så att jag får extra energi, haha, gulligt eller hur? ;)
Nu ska jag iväg och äta kyckligburgare innan det bär av till stallet, ha det gött så länge i detta äckel vädret, höhö.

PEACE!

En sak jag älskar från min garderob

Det här skippar jag, vet faktiskt inte vad jag älskar från min garderob. Där med säger jag godnatt till alla bloggläsare (väldigt få) haha, hör av mig imon!

PEACE!


"vet inte vad jag ska skriva"

Hej!
Just nu sitter jag och läser igenom ett häfte som heter "styrka och ergonimi". Vi ska nämligen ha prov på fredag, så det gäller att man är påläst! Dock fattar jag inte varför vi ska ha prov i idrott? Trodde jag faktigskt inte man hade.. men men!

Nytagen bild på en nydushad flicka!


Idag har det varit en otroligt mysig dag med underbara Fanni! Jag har inte orkat göra så mycket idag, för jag har inte varit på mitt bästa humör om man säger så, så att vi har bara tagit det lungt och kollat på film och myst! Jag fick även chans att visa mina skills på att massera! Jag masserade Fanni med olja, och ja det såg ut som att hon tyckte det var skönt, höhö.

Är så glad att jag har min goa fanni som alltid får mig på bra humör!

PEACE!


hoho

Hej :)
Hade tänkt att göra ett litet speciellt inlägg ägnat till en alldeles speciell vän. Jag hoppas att du vet att det jag skriver nu menar jag verkligen till just bara till dig.
Du är en sån vän som jag verkligen skulle kunna offra hur mycket som helst för, jag försöker göra allt för att du ska må bra och vara så glad som möjligt. Det hoppas jag att du förstår. Jag har inte kännt dig alls länge, men det känns som att jag har känt dig hela mitt liv. Det känns som att du förstår mig precis på det sättet jag vill bli förstådd på. Du har funnits bredvid mig och stöttat mig när allt känns som svårast. Du har verkligen allt man kan begära av en människa. Du har det där lilla extra som inte många har, du har glimten i ögat min fina vän. Du kommer att gå långt i denna värld, för en sån människa som du borde alla ha en i närheten. Bara av att du ler mot en gör så man blir glad. Och din personlighet.. den går inte att beskriva. Snäll, omtänksam och allt det där som man ska vara, haha ;) Med detta vill jag säga att jag aldrig vill förlora dig min vän. Jag vill alltid stå vid din sida, jag vill hjälpa dig genom svåra tider, jag vill skratta och gråta med dig. Jag finns alltid för dig gubben, du är så sjukt underbar! jag älskar dig / din Kinay


Ut och gå!

Upp med tummen och stort smile för nu blir det en lång promenad med bästa Elin!
Hörs efter det , puuussss!


Ännu en fin vårdag

Cha bloggen. Idag har det varit precis som vilken tisdag som helst, förutom att vi har lärande vecka i skolan. Det innebär att man är indelade i gruppen från 6-9 utifrån hur mycket koll man har, eller något sådant. Jag har då kommit i den högsta, höhö. Känns som att jag inte riktigt hör hemma där, men men ;)

Bjuder på en nytagen bild ute i den mysiga vårsolen!

Jag glömde skriva om meningen med mitt blogg namn igår, så jag tänkte att jag tar det nu. Det vill säga att jag flyttar fram alla saker en dag.
 
Meningen med mitt bloggnamn:

När jag gjorde den här bloggen gjorde jag den för att jag ville prova på att blogga som många andra utav mina kompisar gör. Jag tyckte det var jätte svårt att välja ut ett bra bloggnamn, så det fick bli mitt efternamn helt enkelt :) Dem namnen jag tyckte om var antingen upptagna eller så kunde man inte heta det. Så jag har väll inte någon speciell mening med mitt bloggnamn.

PEACE!


fullt ös

Tjena bro'es! :)  Tummen upp för denna goa dag! Sitter här och lyssnar taggar sommaren med grym musik!
Har precis kollat Solsidan! Så sjukt bra program va ;) blir lika glad varje gång jag ser på det. Dock har jag blivit lite besviken på Ove som var min idol.. Han har gått och blivit jobbig och snål? Hm.. två mindre charmiga egenskaper. INTE BRA OVE!


Idag har jag varit och hälsat på min underbart söta systers dotter på bb i Varberg. Det var jätteroligt eftersom att man har gått och väntat i hela 9 månader på att den lilla vildingen skulle komma ut!  Kan ni fatta att man bär på ett barn i 9 månader och att det bildas ett litet litet barn inuti en? Det kommer jag nog aldrig förstå hur.. Något utav världens mysterier kanske ;)

Jag har också suttit som en galning och kollat igenom alla gulliga vårkläder till små bebisar!! åååh, det är så gulligt va! små rosa gulliga kläder. Det är nog det bästa med att få en liten bebis, att köpa kläder, hihi! Åh vad jag älskar små och gulliga bebisar!!!!!!!
 

Skulle uppskatta mycket om någon som kan mycket om bloggar skulle kunna erbjuda sig att hjälpa mig att fixa ny header och fixa lite med designen osv! isånnafall kan ni väll höra av er på något sätt, hade varit jätte bra!

Nu ska jag lägga mig bredvid lilla Wilda och sussa gott, vi hörs imon!
PEACEOUT!

shaaa

Nu ska jag börja med att presentera mig, i alla fall lite!

Hej! Jag heter Josefine Forsman och är 14 år. Jag är en helt vanlig tjej som går i åttan på Åsagårdskola.
På bilden nedanför ser du mig och Sara! Jag har sjukt många goa tjejer i min klass!

På min fritid brukar jag mest vara med mina kompisar och ha så roligt som möjligt! (lev dagen som om det vore din sista.) Jag har otroligt goa vänner, som jag älskar över allt annat! Helt seriöst, vad skulle jag vara utan er? Jo ingenting! Det är ni som alltid finns när det är som värst, eller i alla fall vissa. Det uppskattas till hundra procent!  ni vet vilka ni är gullungar!

När jag inte är med mina underbara kompisar brukar jag umgås med min familj och även min systers familj! Igår fick jag ett litet nytt syskonbarn som vi ska åka och hälsa på idag! Alltså moster för tredje gången igår och denna gång ska jag även få äran att bli gudmor. Det kommer bli en rolig upplevelse. Min familj och släkt är väldigt stor, det tycker jag kan vara lite jobbigt ibland, men oftast är det bara jätte roligt!

Jag har också ett stort intresse för hästar. Jag rider just nu bara en gång i veckan på islandshästar. Det känns lite tråkigt att det är såpas lite man rider, men jag hinner inte med att vara där så mycket med allt plugg osv. Men jag ska försöka att komma iväg till stallet fler dagar i veckan, speciellt nu när det börjar gå mot vår, då är det hur mysigt som helst att rida. Jag har ridit i 4 år nu, och det är verkligen jätteroligt. Jag rider för att jag tycker det är roligt och inte för att utvecklas, för det gör jag ändå. Och jag är verkligen ingen person som tävlar, det är inte riktigt min grej. Men jag tycker det är roligt att komma iväg på tävlingar och hjälpa till.
Haha, bilden nedanför är ungefär 3 år gammal, men roligt hade vi!

Det värsta jag vet är att bli sårad av någon. Jag kan inte beskriva den känslan riktigt.. Det gör bara oerhört ont, och man orkar inte direkt bry sig om något annat, det känns liksom som att man är i en annan värld. Och det ända man tänker på är den personen som sårat en..

Aja, hoppas ni vet lite mer om mig nu än vad ni gjorde innan! ;)
nu ska jag iväg till bb och hälsa på våran nya lille släkting!
hör av mig ikväll eller imorgon.
PEACEOUT!

hej bloggen


Facelook today

Hej alla därute! Förlåt att jag inte har uppdaterat så mycket på det senaste. Har haft väldigt mycket runt omkring mig. Men nu ska det bli ändring på det! Jag tänkte för att göra detta roligare för mig så ska jag lägga ut ett inlägg per dag om olika saker! Här har ni listan:

Dag 01 - Presentera mig själv.
Dag 02 - Meningen med mitt bloggnamn.
Dag 03 - En sak jag älskar från min garderob
Dag 04 - Det här åt jag idag
Dag 05 - Vad är kärlek.
Dag 06 - Min dag.
Dag 07 - Min bästa vän.
Dag 08 - Ett ögonblick
Dag 09 - Min första kärlek.
Dag 10 - Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 - Mina syskon.
Dag 12 - I min handväska.
Dag 13 - Låtar jag kan lyssna på om & om igen
Dag 14 - Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 - Mina drömmar
Dag 16 - Det här är jag beroende utav
Dag 17 - Mitt favoritminne
Dag 18 - Min favoritfödelsedag
Dag 19 - Min absoluta favoritlåt
Dag 20 - Någon jag vill byta liv med för en dag, & varför.
Dag 21 - Ett annat ögonblick.
Dag 22 - Det här upprör mig.
Dag 23 - Det här får mig att må bättre.
Dag 24 - Det här får mig att gråta.
Dag 25 - En bild från mitt rum/lägenhet
Dag 26 - Mina rädslor.
Dag 27 - Min favoritfärg
Dag 28 - Det här saknar jag.
Dag 29 - En nytagen bild på mig & 10 faktapunkter om mig.
Dag 30 - Ett sista ögonblick.

Hoppas att min blogg kommer bli mycket intressantare nu!
Ha en fortsatt trevlig kväll gottfolk!

RSS 2.0