Ännu en fin dag! eller?..

Shobrä bloggen! :)
Jag har precis vaknat och börjat städa i ordning lite här hemma eftersom att jag ska ha kungliga gäster här ;) Hehe fast näe.. Men i alla fall, idag blir det grillning och mys hemma hos mig med mina goingar! Tycker dock att det är ortoligt tråkigt att det ska regna ikväll.. Vi som ska grilla och allt. Men jag antar att vi löser det på något sätt!

Igår vann mina tjejer med 3-2! Fy fan vad grymma dom var, they are the best! Efter matchen igår drog vi ner till pizzan för att killarna skulle äta ;) Efter det kom typ alla till åsaskolan och satt och prata bara.. Hahah, najs
fredags kväll -.-

Efter en stund blev jag för mobbad så jag gick hem och sov.. hm.. offer? :'(

Nu ska jag städa klart och tagga för grillningen ikväll, vi hörs senare
PEACE :D


Hänger med fanni

Hej där.. Fanni har kommit hit.. Jätte kul..
Med sig i sin väska hade hon en STOR påse godis, YUMIE!!!!!! :D
Snart kommer min kära mamma med en stor fet pizza till oss, sedan blir det av till dm-matchen. Catch ya later!

(VI ÄR SÖTA)

PEACE

@ School

Bildbomb från skulan med saris och abbe  :D
Såhär kul kan man ha när man inte gillar teknik.......... h3h3h3h3h3h3h3
:D ;) :P :) :D :P:P:P:P :) ;)
p.s vi vet att vi är söta!!!!!!!!!! 







PEACE

Fredagen den 13;e

Chillar i skolan med min bästa robert  och källmis<33333333333333333333333333333
Wow, idag är det fredagen den trettonde.. undra om det händer något roligt, hehehehehe. Hoppas det ;)
Jag gillar verkligen inte vädret som är idag.. Vart tog solen vägen liksom? :( Jaja, den kommer väll fram lagom till skolan slutar hoppas jag ;). På lördag ska jag träffa Jacki och jag tror att vi ska hem till mig med lite kompisar och grilla! Det var i alla fall vad mamma föreslog ;)


Idag har jag inga spikade planer, bara att jag ska ner och kolla på tjejernas DM-match. Kom dit och kolla vettja!
Klockan 18.00 på Åsa ip.
Jag ska i alla fall dit och stötta mitt favoritlag! Ibland ångrar jag faktiskt att jag slutade i fotbollen.. Men jag är glad att mina tjejer är så otroligt duktiga. Hoppas verkligen att det går bra!
Herrå!!!!!!
PEACE


Dejtar duschen

Efter lite svenska och matte är det äntligen dags för en go dusch, skönt att det är helg imorgon också. Planerna för imorgon är inte så påtänkta än.. men jag hoppas att jag ska få träffa Fanny som har kommit hem från London. Ska sedan på lördag träffa min gullegris, hoppas på att det blir en lyckad helg helt enkelt! Kommer mer inlägg imorgon eftersom att vi har teknik hela dagen har jag med mig datorn till skolan ;)

Efter duschen blir det en mysig film och sedan sängen. :D

Håll ut kära läsare, jag ska bli bättre på att uppdatera det kan jag lova, och nu lovar jag verkligen höhö ;)

PEACE!


Just det

Jag glömde berätta att jag ska blogga nu endast för min egen skull så att jag ska kunna gå tillbaka och kolla vad jag har haft för mig osv. Så om någon inte gillar det jag skriver, läs inte min blogg ;)

När jag ändå är "on fire" här kan jag ju tipsa om lite bra filmer!
Jag själv föredrar helst kärleksfilmer som man kan gråta till.

Dear John

The last song

A walk to remember

Taken

Love and other drugs

PEACE!

Hej!

Hej bloggen! Det var ett tag sen kan man säga.. Jag har verkligen glömt bort det här helt och hållet. Jag hr inte heller haft orken till att skriva heller. Men jag tänkte att jag slänger in ett litet inlägg här. Jag tycker att vi har fått ett helt underbart väder? Det är ju sol nästan vaaaarje dag! :D Josse hissar!

Tänkte bara berätta lite att jag verkligen , verkligen vill ha mig en liten pojkvän just nu.. Man ser kärlek överallt, i filmer, i böcker, på stan. Och så tänker jag att jag verkligen skulle vilja ha det så.. Det kanske är dags snart ;) Jaghar själv aldrig varit riktigt kär, men vem vet, livet är fullt av överraskningar!

Jag sitter här för mig själv och skriver dikter. Som såklart är en uppgift vi gör i svenskan. Har nu tagit mig en liten paus och tänkte att jag gör ett snabbt inlägg ;) Jag satt och kollade lite på youtube och hittade världens gulligaste video: http://www.youtube.com/watch?v=do8ClkkgA8M ååh, kärlek!


Bjuder på en mongo bild på mig såklart ;) ha det gött
PEACE!


RSS 2.0